Opleiding toegankelijke Word-documenten

Inhoud

Ook met Microsoft Word kunt u ontoegankelijke documenten maken als u geen rekening houdt met toegankelijkheidsaspecten of als u Word-functies gebruikt waar ze niet voor bedoeld zijn.

In deze opleiding krijgt u een tiental toegankelijkheidstips die de bruikbaarheid van uw documenten garanderen voor hulpmiddelengebruikers. Met korte oefeningen brengt u alles in praktijk.

Deze opleiding leert u niet alleen hoe u toegankelijke documenten maakt. Ze zorgt er ook voor dat uw documenten een uitstekende basis vormen voor conversie naar andere toegankelijke formaten, zoals HTML, PDF of audioboeken.

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot iedereen die met Word 2007 of 2010 documenten aanmaakt, die nadien verspreid worden.

Voorkennis

U bent een vlotte gebruiker van Microsoft Word 2007 of 2010.

Praktisch

Deze opleiding is beschikbaar in twee varianten:

  • Een theoretische opleiding van een halve dag.
  • Een praktische opleiding van een hele dag. U gaat aan de slag met de tips en past ze toe aan de hand van oefeningen. Voor deze module is het noodzakelijk dat elke deelnemer over een computer beschikt met Microsoft Word 2007 of 2010. Het maximum aantal deelnemers is 10.

Formules en prijzen

Opleidingen

Er is nog geen sessie met individuele inschrijvingen gepland. Meld u aan en we houden u op de hoogte wanneer er voldoende deelnemers zijn om een sessie te plannen.